Mine Patchworkarbejder

 

Quiltet sofastykke: Dette tæppe er syet af stofrester i midten af 1981. Alle små stofbeklædte papstykkker er syet sammen med hånden uden brug af symaskine. Efter presning er papstykkerne pillet ud, der er lagt pladevat og bagsidestof bag, hvorefter der er quiltet med små sting langs alle sammensyningerne før der endelig er sat kant om. Prøv at klikke på tæppet.

Barnevognstæppe: Dette tæppe er syet som en gave til min datter da hun fødte mit første barnebarn Frida i 1988. Tæppet er delvis syet af stof fra min egen datters barndom, idet de små hvide blomsterpartier stammer fra hendes egen vugge. Jeg har fik ide´en på en flot patchworkudstilling, hvor et lignende tæppe hang på en væg med teksten: "Syet af min datters gemte små sommerkjoler til et barnevognstæppe da hun selv fik en datter" .

 

 Der blev også lavet et tæppe til lille Fridas seng. Begge tæpper har siden været brugt til endnu 2 børnebørn, Ejner og Konrad (se dem alle 3 på siden om haven, hvor de hjælper med at plante tulipanløg)

Jeg lavede liiige et til mig selv også. Der hænger i trappegangen op til 1. sal i mit hus.

Mit største arbejde: Prøv at klik på det og se det store billede. Det tog mig over et år at lave det.

Dette tæppe er inspireret af Aalborg Portland Cement's logo. Jeg var i 9 år ansat som lægesekretær i Bedriftsundhedstjenesten på fabrikken. Den blå trekant ses på alle firmaets skibe og tankvogne. Da det var færdigt hang det i flere år på mit kontor, men da jeg forlod min stilling tog jeg selvfølgelig tæppet med

Quilt med blomsterkurve.

Noget helt andet. Applikation på maskine.

Igen applikation på maskine.