Her vil jeg fortælle om min familie

 

Her er jeg sammen med min broder Aksel i 1991, hvor vi fejrede min mors 88 års fødselsdag i mit hjem. Vi var kun 2 søskende - og min broder døde 1993 - 69 år gammel.

Min mand Hans og min mor. Vi er på torvetur for at købe forårsplanter i 1991

Min mor på sin 88 års dag, glad og fornøjet. Hun døde 2 år efter min broder i 1995 efter et langt godt liv, hvor hun siden 1981 boede alene i sit hus og klarede at passe have, indkøb og madlavning uden hjælp. Hun fik en blodprop i hjernen kort før sin 92 års fødselsdag og blev lammet i den ene side. Min mand, Hans og jeg tog hende herhjem i vores hus og passede hende de sidste dage i en hospitalsseng. Det bedste jeg har gjort i mit liv.

Hans og jeg i udestuen bag huset. Hans var ivrig lystfisker og dygtig til at røge ørreder. Her nyder vi dem med jordbær fra haven som dessert.. Hans fik siden flere blodpropper i hjertet og var meget syg til jeg også mistede ham i 1997 - 2 år efter min mors død. Han var meget hjælpeløs det sidste par år og jeg var glad for at være kommet på efterløn og kunne passe ham herhjemme.

 

Jeg er således alene i verden nu :-(

Min datter og svigersøn bor ikke i Aalborg, selvom de begge arbejder her i byen. De har travlt som alle unge forældre har nu om dage...og børnebørnene kan ikke sådan liiiige smutte hen og besøge mormor. Vi hygger os dog, når jeg passer dem, fordi deres mor og far skal i byen. Så har jeg f.eks. hjælpere i haven... (se haven)